Més esport

Genovés II i Dani disputen la final del Trofeu Nadal de Benidorm

Es tanca el torneig degà de les festes nadalenques amb una de les últimes actuacions de José Cabanes abans d'operar-se

Les galeries estan prohibides en aquesta ocasió

El trinquet de Benidorm acull demà la final del XXIII Trofeu Nadal de Benidorm – Memorial Vicent Pérez Devesa, que enfrontarà Genovés II i Dani contra Puchol II, Santi i Tomàs II.

El torneig degà de les festes nadalenques es tancarà a les 11.30 hores amb una partida que es disputarà amb les galeries prohibides.

El cartell de la final anuncia a cinc dels millors professionals de l'escala i corda actual. D'una banda formaran els campions del Màsters Ciutat de València, Genovés II i Dani, en una de les últimes partides del Genovés II abans de sotmetre's a una nova operació, el pròxim 10 de gener.

Jose Cabanes travessa un gran estat de forma, a pesar de no estar al cent per cent de les seues possibilitats per un estrip en el muscle dret.

Com en el Màsters, l'acompanyarà Dani, número u dels mitgers. La parella va derrotar en la semifinal d'ahir divendres a Miguel i Félix per un clar 60-40.

A l'altre costat de la corda es presenten en la final Puchol II, Santi i Tomàs II, un trio que desborda joventut en el que destaca la presència del campió de la Copa Diputació, Javi Puchol, que esta temporada ha entrat amb força en l'elit de l'escala i corda amb només 21 anys. Davant d'ell apareix Santi, vigent subcampió de l'Individual, i en la punta, Tomàs II, semifinalista del passat Circuit Bancaixa i un dels punters més prometedors.

A més de la final de professionals, el trinquet de Benidorm acollirà també la final de l'apartat de juvenils. La partida que decideix este títol es reserva per a la vesprada, a les 18.30 hores, i acararà a Ferrer i Sala contra Marc i Hèctor III.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.