El VIII Torneig d'Escacs de Calp canvia el procediment i augmenta els premis

El diumenge 18 d'octubre se celebra a la casa de cultura de Calp el VII Torneig d'Escacs Vila de Calp, que en aquesta edició es jugarà en partides de 10 minuts per jugador durant set rondes. Les partides començaran a partir de les 10 del matí.

Enguany, com que s'ha viscut la primera edició del curs d'escacs per a joves, s'espera un gran volum de participants que ningú no dubta que hi faran un bon paper. De fet, s'han reservat premis especials per a joves menors de 14 anys, els quals, de més a més, tindran l'oportunitat de disputar algunes partides contra adults.

En passades edicions, hi han pres part participants prestigiosos d'arreu de l'Estat. Enguany, i arran de l'èxit de seguiment de l'enfrontament entre Kàrpov i Kaspàrov, el Club d'Escacs de Calp confia que aquesta trobada cobrirà les expectatives dels participants i la jornada esdevindrà una autèntica festa esportiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.