El lector escriu

Negativa d’un taxista

Divendres 29 d’octubre del 2021, està plovent i tres joves sota una marquesina de l’autobús a Barcelona ciutat paren un taxi per poder tornar a casa després de sopar. Es para un taxi i quan veu que un d’ells va en cadira de rodes s’excusa dient que “es troba cansat” i no els recull. El senyor no havia de fer res, només obrir el maleter del cotxe perquè els altres dos, molt acostumats a fer-ho, entressin la cadira, que es plega amb facilitat. No havia d’ajudar a pujar el noi al cotxe perquè els companys estan farts de fer-ho. Quin problema hi havia? Com pot la gent menystenir tan fàcilment una persona que necessita un servei públic com és un taxi?

La propera vegada que vegi els taxistes fent vaga per una millora salarial me’n riuré a les seves cares i els recordaré que cobren massa bé, perquè es permeten el luxe de no acceptar un trasllat una nit plujosa de tardor. I no detallo que quan demanes un taxi adaptat curiosament la tarifa és més cara que en un de no adaptat. No ho troben tot plegat vergonyós? O només m’ho sembla a mi? Una mare enfadada i desconcertada.

Torelló (Osona)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia