El lector escriu

La fi dels m’agrades

Instagram ha anunciat que aviat ja no es podrà visualitzar la quantitat de m’agrades que tenen les publicacions dels usuaris. La xarxa social ha comunicat que s’ha pres aquesta decisió a causa del fort impacte psicològic que això té en els usuaris. Sobretot, en el seu target adolescent.

Vivim en una societat on cada vegada s’atorga més valor a un simple m’agrada d’un desconegut que a l’opinió d’algú pròxim a nosaltres. On es valora una publicació per la quantitat de m’agrades que rep en comptes de per la seva qualitat. On tenir m’agrades ens fa més feliços perquè creiem sentir-nos estimats. Sincerament, això em preocupa. Em sembla una iniciativa molt encertada la decisió que ha pres Instagram. Però considero que encara queda molt camí per fer. S’ha de conscienciar la societat que no s’és més feliç per tenir molts seguidors o m’agrades sinó per valorar-se i estimar-se un mateix.

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.