El lector escriu

Les clavegueres d’Educació

A més de les clavegueres de l’Estat, hi ha les clavegueres d’Educació, les quals consisteixen en equips directius sense escrúpols que han convertit els centres educatius en els seus feus i que fa temps que han oblidat que són servidors públics. Aquestes direccions gaudeixen d’un poder absolut, de total impunitat, i regeixen els seus centres de manera arbitrària i totalitària.

El fet que el professorat interí sigui tan inestable i n’hi hagi un gran nombre ha propiciat que sovint hagi esdevingut un grup d’aduladors que volen mantenir la feina en els seus centres, amb la qual cosa l’amiguisme, l’enxufisme i el nepotisme són a l’ordre del dia. En molts casos aquests càrrecs directius estan ocupats per persones desequilibrades, amb trets de personalitat psicopàtics, egòlatres, controladores, que exigeixen una submissió absoluta i a qui no s’ha realitzat cap prova psicològica per verificar la idoneïtat per al càrrec.

Quan a tot això s’uneix una inspecció que actua en connivència amb la direcció del centre, tenim el còctel perfecte per assetjar el professorat nouvingut, qüestionant la seva capacitat per exercir les seves funcions. S’inicia un procés d’assetjament que va augmentant exponencialment fins a provocar una baixa mèdica. I, si a tot això, hi afegim que els professionals mèdics de Riscos Laborals ja han comprat la versió de la direcció, la indefensió per a la víctima és absoluta.

És curiós que aquests professionals repeteixin la versió de la direcció del centre utilitzant el mateix discurs, però el més sorprenent és que una professional mèdica en qüestió cometi la malaptesa terrible de cridar la persona assetjada pel sobrenom afectuós que fa servir la seva família i que també utilitzaven a l’escola en comptes del seu propi nom. Com ho va saber? És evident que va ser avisada per la part agressora. Senyores i senyors del Departament d’Educació, hi ha una gran quantitat d’escombraries per netejar i molts líders histèrics que no són aptes per als càrrecs que ocupen.

Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia