El lector escriu

Fora cotxes i tots amb bicicleta

Això és el que voldria el nostre estimat Ajuntament. Està autoritzant (perquè no hi ha policia, que ho impedeixi) que les bicicletes circulin per tota la ciutat i per allà on volen... No hi ha un pam de vorera, ponts, places, rambles, rampes que no sigui trepitjat per les bicicletes, patinets i tot tipus d’estris amb rodes, cosa que provoca la indignació dels vianants.

Fora cotxes, fora trenet, fora busos d’un dia que no deixen diners. Vinguin els ciclistes estrangers, que aquests sí que en generen, Girona rendida a les seves bicicletes.

Ara volen treure els cotxes de plaça Catalunya i així diu que hi haurà més espai per als vianants. Si no l’haguéssim de compartir, crec que està prou bé...

Es pensen que aquests aniran pel carril bici? Si van a passejar han de circular enmig de la gent, de les terrasses dels bars i fins i tot dels parcs infantils. Ja poden crear zones de vianants, que enlloc podem caminar sense perill, ja ho posa a les bicicletes: A Girona, pedala segur, sense cotxes, és clar. Indignant.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.