El lector escriu

Augmentar la T-verda

Es torna a posar en marxa un nou pla per incentivar la compra de cotxes. I encara que la finalitat és renovar el parc mòbil i substituir-lo per vehicles més eficients, els cotxes nous de baixes emissions també contaminen i els elèctrics contaminen molt pel procés de construcció de les bateries.

En canvi la T-verda, consistent a desballestar el nostre vehicle vell i no comprar-ne cap durant tres anys i a canvi, durant aquest període, gaudir de transport públic gratuït en totes les sis zones de tarifació fixada per l’Entitat Metropolitana del Transport, sí que s’ha de potenciar molt més.

Ara per tenir-hi dret els cotxes han de ser matriculats abans del 2000. Cal, però, ampliar l’àmbit d’actuació i permetre que s’hi puguin acollir els matriculats després del 2000, i anar-ho eixamplant progressivament cada any. Crec que seria una bona manera d’afavorir el transport públic. Les administracions haurien d’invertir més per aquí i no gastar-se tants diners a fer carrils nous a les autopistes, que en quatre dies tornen a quedar col·lapsades. Són diners malversats, aquests. Els altres no.

Sabadell (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia