El lector escriu

Palafrugell, poble turístic?

Quan divendres de la setmana passada, 18 de febrer, l’Ajuntament de Palafrugell ens va convocar a una reunió per parlar de la reordenació de les platges de Llafranc, Calella, Tamariu i la plaça nova de Palafrugell, crec que la majoria dels assistents vam pensar que els senyors edils, que tenen entre cella i cella la reducció d’espais i taules que ocupen les terrasses, serien allà, donant la cara i amb voluntat de dialogar, i potser entre tots podríem arribar a un acord civilitzat i menys traumàtic per a totes les bandes.

Decepció. Aquests senyors havien enviat unes persones per fer-nos saber com volien que fos el mobiliari, els tendals, els para-sols, les jardineres… i de quin color. De la reducció de taules i espais, ni una paraula. Això ja està donat i beneït. Una ratlla vermella que no es pot traspassar! Dels senyors de l’Ajuntament, ni rastre. Només quan ja tothom marxava, emprenyat i amb la sensació que ens havien pres el pèl, el senyor Palahí va aparèixer, no sé d’on, i sembla que només per tancar la trobada. Una vergonya! Crec que aquests senyors estan tan enrocats que no volen veure la importància que té el turisme al nostre municipi, i que si continuen així, potser una part dels negocis es veuran amb dificultats per tirar endavant. I les persones que ens visiten i que tant estimen aquest racó de la nostra Costa Brava, potser tindran problemes per trobar una cadira on seure, en aquestes terrasses que s’hauran empetitit…

Tamariu (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia