El lector escriu

Discriminació i privilegis a Torelló

El divendres dia 20 de maig vaig presentar de forma telemàtica una instància al registre de l’Ajuntament de Torelló exposant una situació de mobilitat viscuda el dia anterior i sol·licitant una solució al problema personal sofert, però que pot afectar totes les persones que tenim la mobilitat reduïda i que exposo a continuació. A les 11.15 hores no vaig poder passar en cotxe pel carrer Sant Feliu perquè hi havia un camió fent una descàrrega; jo tenia una visita concertada al centre mèdic ICMO, del carrer de Sant Josep, a les 11.30 hores, i no em vaig atrevir a passar pel carrer Rocaprevera per no ser multat degut a les càmeres de vigilància. Vaig haver d’anar a aparcar al pàrquing de la Vitri, i per poc no tinc una caiguda, ja que la meva mobilitat caminant cada dia és més complicada.

La proposta que faig en la instància és que totes les persones que disposin de la targeta d’aparcament reservat a persones amb mobilitat reduïda tinguin autorització permanent per accedir als carrers amb càmeres de vigilància perquè en situacions excepcionals com la descrita no siguin multades i no hagin de trucar a la Policia Local o haver de fer un recurs de la sanció en cas de produir-se.

Torelló (Osona)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.