El lector escriu

Twonav Cross

Twonav, abans CompeGPS, és una empresa d’Arenys de Mar que es dedica a fer, primer, programari i, després, aparells GPS. Aparells que abans els feien tercers i que actualment se’ls fan ells. El programari, un programa a l’ordinador que serveix per gestionar mapes i rutes sobre els mapes, i aquests mapes, que, calibrats, es poden carregar al GPS igual que les rutes. Doncs bé, fa uns mesos van fer un nou aparell GPS amb el nom de Cross.

Però si fins ara, als aparells anteriors, com he dit, hi podíem carregar els mapes sense gaires problemes, amb aquest nou aparell Twonav Cross ja no es pot. Mapes totalment legals no es poden carregar. I venen l’aparell sense dir que està capat. Encara que a internet diuen que s’hi poden carregar els mapes, això no és veritat. Després dels contactes que he tingut amb l’empresa Twonav, he arribat a la conclusió, ja que ells no t’ho diuen de manera clara, que sols els mapes que els compris poden funcionar amb l’aparell. A la Casa Alpina de Granollers, que fa anys i panys que fa mapes, fins fa poc hi podies comprar mapes digitals, però ara, si en vols comprar, et redirigeixen a Twonav i et diuen que sols són compatibles amb els seus aparells. Com dic, de què serveixen els mapes que tenim o que podem descarregar legalment d’ICC o IGN si ara no funcionen als aparells GPS com abans. Volen que, a més del GPS, els compris de nou els mapes. I, així, fan aparells amb mapes de zona ja carregats i, és clar, més cars. I insisteixo que no t’ho diuen quan els compres. Atenció, els teus mapes legals no et serviran.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia