El lector escriu

Un prec al senyor alcalde

Habitualment de camí al meu apartament passo pel cementiri de Roses. El dia 9 d’octubre, i quina va ser la meva sorpresa, em vaig trobar el nínxol de les meves ties obert i buit.

La meva filla va trucar a l’ajuntament, li van comentar que Fadesia havia demanat aquest canvi, i com que ells tenien la titularitat del nínxol, legalment no podien donar més informació. En primer lloc, cal aclarir que aquest nínxol fou pagat per una de les meves difuntes ties en nom de Fadesia (associació que en tenia la tutela en vida). La meva filla va trucar a Fadesia i no van contestar.

Crec que haurien d’haver notificat a la família aquest canvi abans de llençar les restes de les meves dues ties a la fossa comuna. Segons em consta, Fadesia va demanar aquest canvi durant l’estiu, però no es portà a terme fins a mitjans de setembre. La família no ha rebut cap avís en aquest sentit.

Ara el mal ja està fet, aquesta mala praxi no s’hauria de donar en una societat civilitzada. Crec que s’haurien de revisar aquestes conductes i abans de moure les restes humanes d’algú, avisar les famílies d’aquests canvis.

Hauríem de donar veu a tan desagradable situació i evitar que en un futur es torni a repetir.

Roses (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia