El lector escriu

Som incompatibles

Diumenge passat vam anar al Montseny amb la família per gaudir del bon temps i agafar algunes castanyes amb els nens. Va ser aparcar el cotxe i començar a sentir trets. Els nens, espantats, volien marxar, i amb raó. Hi havia algun cartell (diminut) en llocs poc visibles que indicaven batuda de senglars, però, és clar, els cartells eren a dalt de la muntanya després d’haver pujat 20 minuts en cotxe. Això no pot ser.

Cal que quedi molt clar que si hi ha caçadors a la muntanya l’accés a a la zona ha d’estar totalment tancat. Per fer-ho fàcil, una idea seria per exemple que el primer cap de setmana de cada mes (d’època de caça) la muntanya es tanqués només per a cacera però que la resta de dies quedés prohibit l’accés dels caçadors a la muntanya.

A banda d’això, penso que els forestals, que són els grans coneixedors de la zona, caldria que controlessin (si és que no ho fan ja) com es fan les batudes, perquè només amb cartells diminuts no es pot anunciar una batuda amb el perill que comporta. A més, potser les batudes no caldria que es fessin amb armes de foc, també existeixen dards anestèsics o fins i tot trampes.

Des d’aquí convido els polítics que prenguin mesures urgents per tal d’evitar que es tornin a produir accidents com el recent cas del ciclista d’Argentona ferit de gravetat i confio que prendran mesures de manera imminent, perquè caçadors i gent que volem gaudir de la muntanya som incompatibles.

Premià de Dalt (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia