El lector escriu

Cuidar la gallina...

Cuidar la gallina que pon els ous d’or! Així de clar veig tota la moguda del passat mundial de futbol de Qatar. Jo tampoc estic gens d’acord amb el seu règim polític, el tracte actual referent al sexe femení i sobretot la manipulació dels immigrants, que com sempre són imprescindibles arreu de la Terra. Penso que és evident que, d’acord amb els drets humans, mai de la vida s’hauria d’haver escollit un país tan dictatorial per realitzar un esdeveniment tan potent. A tot el món, xutar una pilota és un fet que a quasi tot ésser vivent, des de ja molt petits, ens encanta. És un instint innat.

Però, és clar, si admetem que, d’aquest país, tots hem acceptat els seus serveis energètics imprescindibles per viure com són el gas i el petroli, diria que ara acceptar el seu xou del futbol mundial és bastant lògic. Una altra cosa és que, segons les temperatures, a sobre s’hagi de canviar tota la dinàmica esportiva de tot el món. Costa d’entendre tanta “submissió” mundial envers un país tan injust socialment, però tots sabem que actualment necessitem la seva energia per viure. Ells ho saben i nosaltres ho rebem de genolls! Cal lluitar per altres alternatives energètiques per ser més lliures!

Llançà (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia