Opinió

L’APUNT

Xup-xup

El foc polític fa bullir l’escudella catalana a una temperatura tan alta que el xef ho té difícil per salvar el plat. Entre boicots i amenaces, més d’un s’hi ha enganxat els dits en el mar i muntanya de la política i la gastronomia. El restaurant de l’Ada Parellada ha patit un boicot per haver acollit un sopar solidari amb els presos, i un cas semblant ha passat a l’establiment familiar de Toni Albà. Sorprèn, doncs, que un restaurant de Girona –el Neptú– ofereixi una carta dedicada al procés. El propietari diu que ho fa per màrqueting, sense voler ofendre ningú i, de fet, la carta és tan eclèctica que uns i altres poden quedar satisfets amb els noms dels plats. Fins i tot en Martínez el Facha d’El Jueves, amb una truita espanyola anomenada ¡Arriba España, coño!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.