L'apunt

L’APUNT

El procés continua a la cuina

Després d’uns anys en què la llista dels assajos més venuts la copaven els dedicats a la política catalana –els hem vist de tots colors–, ara s’ha girat la truita, mai més ben dit, i la cuina i l’alimentació s’han fet dominadores. El monumental El gran llibre de la nutrició (Comanegra), d’Abel Mariné i Imma Amadeo; l’èxit sorprenent de la xef Maria Nicolau, Cuina! O barbàrie (Ara Llibres); Barcino afegeix els números 5, 6 i 7 de la col·lecció 7 Portes, de receptaris històrics de la cuina catalana: La cuina dels cartoixans, Avisos i instruccions per lo principiant cuiner i el primer receptari de cuina de les Illes Balears, L’art de la cuina. I, aviat, Sidillà traurà el 5è volum de la Història de la cuina catalana i occitana, de Vicent Marqués. Si sou servits...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.