L'apunt

L'APUNT

Planter, flors, arrossos i cargols

Tots els caps de setmana ofereixen fires diverses arreu de les comarques gironines que atrauen gent de tot el país. Aquest cap de setmana en coincideixen diverses, de fires, però m'he quedat amb les que tenen el producte com a eix vertebrador. Així la Fira de Primavera de Campllong, que aplega multituds any rere any, presenta aquest any l'Encargolat, amb els cargols, una referència gastronòmica al municipi, com a element gastronòmic de referència. A Pals comença una nova edició de la cuina de l'arròs, per raons ben evidents. I a Salt, arriba la vuitena Fira de la Flor i el Planter. Vila d'hortes i per tant d'hortolans, els restaurants del poble també s'apunten al tema gastronòmic amb els plats de l'horta que ofereixen. Que aprofiti!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.