gastronomia

Reus Fusió, cuina en un ambient «chill out»

El jove Llorenç Muñoz el van conèixer fa ja bastants anys quan va obrir, a la Part Alta de Tarragona, a dues passes de la catedral, el restaurant Barhaus. Oriünd de Mont-roig del Camp, va estudiar a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils, més tard a la Universitat de Gestió Hotelera de Bellaterra i, després de diverses estades a Nova York, Anglaterra i Barcelona, guanya el concurs del Col·legi d'Arquitectes i inaugura el restaurant Barhaus, al final de l'any 1997. Les seves inquietuds el van portar a un altre restaurant a l'Albiol, que porta per nom Villa Urrutia.

Sense abandonar Villa Urrutia, més destinada a bodes i banquets, retrobem Llorens a Reus. En una antiga fàbrica de concentrats de sucs d'entorn modernista, ha creat un ambient molt modern i relaxat, amb zones chill out, carpes de fusta, jardí amb piscina i grans arbres, on el client es pot imaginar que es troba en un país tropical. L'establiment també disposa de salons interiors amb sostres alts i llum natural, en un ambient càlid i tranquil. A més, organitza sessions de diferents discjòqueis, actuacions en directe, festes privades i una gran oferta de còctels.

Obert fa uns mesos, aquest mateix 2009, Reus Fusió ofereix una línia de cuina de fusió com són plats de diversos països com el Marroc, Tunis, França, Grècia, etc., a més de cuina catalana, que elabora la cap de cuina Arantxa Solans Marín i es presenten en aquest ambient original d'estil de decoració chill out. La capacitat és de 90 comensals i l'endreça del menjador corre a càrrec de Noemí Gran. Disposa de menjador per a fumadors. El número aproximat de vins i caves distints del celler és de 70, a cura del sommelier Claudio Potorot. El vi de la casa és l'Akyles, a 13,50 euros. El nombre de varietats de pa és de vuit, tots d'elaboració pròpia.

Les especialitats culinàries són el cuscús de verdures amb ou, 8,50 euros; tagín d'escopinyes de gallet, 6,80; cargols del xef, 10; tagín de cua de bou, 14,00; arròs negre amb petxines de pelegrí, 13,50; humus amb bacallà; 16,00; pop a la brasa, 12,50; arròs amb ànec i escamarlans, 16,20.

A l'hora de les postres, les temptacions més suggeridores són l'assortiment de rebosteria, 6 euros; menjar blanc, 4; sorbet de pinya colada, 3,80. Reus Fusió també ofereix un menú per 28 euros i un menú de degustació de 36.

Adreça: Passeig Mata, 36 baixos. 43202 Reus Telèfon: 977 277474. Fax: 977 277473 Horari: de 12:00 a 03:00 hores. Dimarts tancat. Instal·lacions: Quatre menjadors privats amb capacitat de 12/90 comensals. Terrassa. Aire condicionat. Admet gossos. Targetes de crèdit: American Express. 4b. Diners. Màster Card. 6000. Visa. Mail: [email protected]; www.reusfusio.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.