Opinió

A la tres

‘Esto es lo que hay’

“Anem servits, entre refundacions del PP i el programa electoral de Vox

Immersos com estem aquest cap de setmana en la convenció aquesta que ha de renovar ideològicament el PP (i poso la paraula renovar en cursiva perquè, és clar, si de rehabilitar Aznar i avalar la línia dura de Casado se’n diu renovar ja em perdonaran); immersos com estem en renovacions ideològiques, deia, jo avui els volia parlar de la revolució aquesta de Vox, que ens té a tots tan entretinguts. Han seguit vostès aquesta setmana la intervenció del líder de Vox, Santiago Abascal, al Club Siglo XXI de Madrid? A mi em va semblar sensacional. Quin lideratge! Quina profunditat en les respostes! Quina lucidesa! Quina visió! Vostès ja ho saben, que Abascal és un visionari i que el programa electoral de Vox és completíssim. Però per a aquells que no n’estiguin al cas, fixin-se amb quina clarividència responia a les preguntes dels assistents a la trobada:

“Què en pensa, de les manipulacions d’embrions?”, li pregunten.

I ell respon: “La veritat és que no tinc gaire coneixement d’aquest tema.”

“Creu que s’ha d’impedir que els inspectors de l’Agència Tributària cobrin més en funció del que recaptin?”

“Doncs, sobre això, no hi he reflexionat fins ara que m’ho pregunten.”

“Macron, a França, ha aprovat una llei per a la reducció d’impostos per atraure les grans empreses de la City. Si vostè fos president, què faria?”, li va preguntar un altre assistent, que hi va afegir: “Una abraçada, i viva España!”

Saben què li va respondre Abascal? Textual: “Doncs viva España, perquè això no pot quedar sense resposta. Però l’altra qüestió que em pregunta sí que quedarà sense resposta, perquè crec que no és responsable que respongui a una cosa sobre la qual no he pensat més de cinc segons.”

I un altre assistent li diu: “Jo tenia una pregunta per a Rocío Monasterio [la portaveu del comitè electoral de Vox], però ja l’hi trasllado a vostè: quines mesures s’haurien de prendre per simplificar les llicències d’edificació?”

La resposta d’Abascal, també contundent: “Doncs ja traslladaré la pregunta a Rocío Monasterio...”

Doncs ja ho veuen. Uns refundant-se cap a l’extrema dreta per competir amb Vox, i aquests amb un programa electoral amb un únic punt clar: viva España!

Esto es lo que hay, que dirien ells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia