Opinió

De reüll

Cayetana, mira als ulls

M’agradaria veure si és capaç de dir el mateix a la víctima de La Manada

Aquesta obsessió del Partit Popular de voler avançar per la dreta Ciutadans i Vox fa que traspassi línies que suposen una regressió en drets molt perillosa. En un debat televisiu, Cayetana Álvarez de Toledo acusa els socialistes de voler enfrontar homes i dones amb la seva proposta de revisar la legislació contra la violència i les agressions sexuals. I ho remata amb aquella frase que ja s’ha fet viral a les xarxes: “Volen garantir penalment que un silenci és un no? Vostès sempre van dient sí, sí, sí fins al final, final?” I no només ho diu una vegada, sinó que es reafirma.

M’agradaria veure si la candidata popular seria capaç de repetir aquesta frase, paraula per paraula, en el mateix to i amb aquesta fredor, tot mirant als ulls la víctima de La Manada. M’agradaria veure si li pot preguntar, sense abaixar la mirada, per què no va dir clarament que no volia sexe quan estava immobilitzada per cinc homes que l’amenaçaven i la colpejaven. M’agradaria veure si és capaç de dir-li que el seu silenci, pel temor de perdre la vida, s’ha d’entendre com un consentiment. M’agradaria veure com riu davant de totes les dones que han patit violacions i agressions sexuals i fa la brometa de “vostès diuen tota l’estona sí, sí, sí?”. I saben què penso? Que sí, que seria capaç de fer-ho. Fins aquí arriba l’obsessió del PP per tenir el poder. Ja no estem parlant només de polítiques conservadores sinó d’una regressió de drets socials que fa feredat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia