Opinió

De reüll

Quatre dies

Les editorials que es dediquen a fer recursos per al professorat veig que baden i que han errat en els calendaris escolars que regalen als mestres. Al que tinc al meu escriptori, el curs escolar comença el mes de setembre i jo el vaig iniciar ja divendres i aquest mes el continuo.

Avui començo algunes reunions de traspàs de curs i demà en tinc el gruix, amb trobades amb companys del departament, entre tutors i, la més llarga, entre el professorat de batxillerat. Qui us digui que els mestres comencen les vacances per Sant Joan us enganya, però jo crec que, poc o molt, ja ho sabeu. Enguany, si puc fer vacances a l’agost seré feliç (“no puc, he d’estudiar opos”); no cal que us digui les hores de més que faig durant l’any i, em podreu creure o no, però de caps de setmana, els puc comptar amb els dits d’una mà els que no he fet feina de l’institut. Com que també vull aprendre, fins divendres 29 faré un curset sobre videostreaming que hauré d’acabar amb un projecte. Sí, jo també em planyo. Però em sento afortunada i penso en el company que s’incorporarà al setembre al meu centre perquè ha estat substitut i no li paguen ni el mes de juliol ni el d’agost: es perdrà les primeres reunions de curs i al setembre haurà de fer tota la feina en quatre dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia