Política

Puigdemont recorre el seu cessament com a president de la Generalitat al Suprem

L’alt tribunal espanyol dona 9 dies perquè les parts interessades es personin al litigi

El recurs contenciós administratiu s’ha presentat a la Sala Tercera, secció quarta, del TS, segons publica el BOE d’aquest dijous

El president de la Generalitat Carles Puigdemont ha recorregut davant del Tribunal Suprem (TS) espanyol el seu cessament com a president de la Generalitat a través de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, segons publica aquest dijous el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) .

El recurs contenciós administratiu contra el Reial Decret aprovat pel govern espanyol s’ha interposat a la Sala Tercera, secció quarta, del Suprem. El tribunal dona ara nou dies perquè les parts que ho considerin oportú es personin al litigi.

El Reial Decret aprovat el 27 d’octubre del 2017 disposava el cessament de Puigdemont en virtut de les mesures autoritzades pel ple del Senat respecte de la Generalitat en aplicació de l’article 155 de la Constitució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia