Política

Els candidats de Guanyem Girona signen un codi ètic

Els candidats de Guanyem Girona han signat un codi per garantir “ètica, transparència i vocació de servei públic” i que els compromet en l’acció institucional que duguin a terme a partir de les eleccions municipals. El document recull aspectes com ara la limitació d’un màxim de dos mandats per als regidors i les regidores, un topall de sou de tres vegades el salari mínim onterprofessional per a membres del govern i la no duplicitat de càrrecs. També preveu la renúncia a regals o privilegis i limitacions i mesures de control i transparència per als càrrecs de lliure designació.

El codi ètic estableix que la posició de les regidores i regidors haurà de ser coherent amb el contingut del programa electoral i les decisions assembleàries de la candidatura. La candidatura també garantirà canals de participació ciutadana per a les qüestions més rellevants.

L’alcaldable de la candidatura, Lluc Salellas, assenyala que “Guanyem creu en una acció de govern eficaç, transparent i amb vocació de servei públic, i per això els regidors i les regidores ens comprometem amb aquests principis d’ètica i bon govern.” Salellas avança que una de les primeres mesures que impulsaria el govern de Guanyem en aquest àmbit seria l’aprovació d’un codi ètic municipal que haurien de signar i complir tots els membres de la corporació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia