Política

QUIM ROCA

Candidat de Junts per Sant Gregori

“Tenim el compromís de l’ACA per renovar la depuradora”

Quim Roca (Sant Gregori, 1983). Va iniciar la seva etapa a l’Ajuntament com a regidor el 2008 i des de l’any 2013 és l’alcalde. Ha ocupat diferents càrrecs a la comarca.
Han complert el 90% del programa. Què queda pendent? Quins objectius tenen per al pròxim mandat?
Han estat quatre anys molt intensos en què hem treballat molt en tots els àmbits i eixos que ens havíem marcat. El que ha quedat pendent, igual que el que hem fet de més, ho expliquem detalladament a la nostra pàgina web . És un exercici de responsabilitat i transparència en la gestió municipal. Presentem un programa molt complet fruit de la participació i de la pròpia experiència. Volem garantir els millors equipaments educatius, construir un centre de dia per a gent gran, fer apostes valentes en matèria de medi ambient, implantar energies renovables als equipaments municipals i un canvi de sistema en la recollida de residus. També iniciar per fases un nou pavelló sense perdre de vista inversions en els equipaments esportius actuals; fomentar la cultura; accions de promoció econòmica, habitatge o innovadors processos de participació ciutadana. Volem garantir tots els serveis municipals i les diferents activitats que es promouen al llarg de l’any.
L’oposició critica la depuradora.
La depuradora s’ha de renovar. Hi hem treballat i tenim el compromís de l’ACA, que és qui ha d’assumir l’elevat cost de les obres. És un dels més de dos-cents punts que inclourem en el programa; tots tenen la seva importància i han de servir per millorar el benestar i la qualitat de vida, però també cal tenir molt present que la Generalitat ha d’assumir les seves responsabilitats. També falten més hores d’atenció de pediatria al consultori, l’asfaltatge de la GI-531, la millora del trencall al veïnat de Can Planas, més presència de Mossos, una convocatòria d’ajudes en equipaments esportius, un nou pla d’obres i serveis, implantar el servei de bus entre l’Olivet de Taialà i Girona. Treballarem perquè aquests i altres aspectes siguin efectius i assumits per la Generalitat.
Com valora l’activitat de la mancomunitat?
La Vall de Llémena és un tresor, tenim molts aspectes positius a potenciar, però també s’ha de fer de forma planificada i mesurada; la mancomunitat és l’organisme adequat per gestionar-ho. Durant aquests anys ha servit per cohesionar els quatre municipis i tractar temes que ens afecten a tots. Creiem que s’ha d’elaborar un pla estratègic de turisme i defensem que s’han de treballar àmbits de forma conjunta. Les càmeres lectores de matrícules, recentment instal·lades a tots els accessos per millorar la seguretat de tot el territori, en són un exemple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.