Política

Albiach demana una resposta a la sentència de l’1-O “eficaç” i deixar enrere la judicialització

Els comuns defensen negociar els pressupostos catalans per acabar amb la “paràlisi”

La presidenta del grup parlamentari de CatECP, Jéssica Albiach, ha reclamat aquest dimecres donar una resposta a la sentència del judici de l’1-O “eficaç” i ha emplaçat a les forces catalanistes a “aglutinar-se” per deixar “enrere” la judicialització, les “retallades” de drets i llibertats i avançar en el diàleg.

Durant el debat de Política General d’aquest dimecres, Albiach ha demanat al PSC que vegi amb bons ulls la seva iniciativa i ha apostat per utilitzar totes les vies “jurídiques i polítiques” per aconseguir la llibertat dels “presos polítics”. En aquest sentit, Albiach ha argumentat que mentre hi hagi dirigents polítics empresonats no es podrà produir diàleg ni “confrontació” de projectes en clau democràtica.

Després d’admetre que els pot passar “factura electoral”, ha defensat negociar els pressupostos catalans de 2020 perquè el país necessita un “gir social, verd i morat i sortir de la paràlisi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia