Política

parlament

qüestió de confiança

Puigdemont i Gabriel demostren una discrepant sintonia

Carles Puigdemont i Anna Gabriel han mostrat una àmplia sintonia en temes socials i en voluntat que el poble Catalunya aconsegueixi la independència. Ara bé, les diferències s'han fet paleses en tot moment. Anna Gabriel ha explicitat que votarien a favor de la moció de confiança, però ha assegurat que aquest vot no era un xec en blanc, sobretot en vista als pressupostos. Tots dos han coincidit que els pressupostos són bàsics per poder tirar endavant el projecte per assolir l'Estat propi. La discrepància està en què la CUP voldria discutir-los a bans de passar per la Cambra, mentre que Puigdemont és partidari que es debatin al Parlament per poder sumar-hi el màxim de suports possibles, més enllà del de la CUP exclusivament.

El president de la Generalitat ha remarcat que “tindrem molts entrebancs a fora, no en posem més a dins; anem el més junts possibles, deixem de banda les diferències polítiques o no serà possible el referèndum, perquè la gent no ens creurà”. No s'ha estat de recordar que ell va sentir que “els pactes mutaven” i ha demanat que els acords es respectin i es respecti el programa de la força majoritària, la de Junts pel Sí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia