Política

Setge al procés sobiranista

Nova onada de talls a les carreteres i vies de tren aquesta tarda

Les manifestacions i marxes lentes en protesta per l’empresonament del govern han afectat la C-25, C-17, C-16, C-14, N-II, N-240 i N-420

Dues concentracions han ocupat les vies de tren a Girona i Reus

Diverses manifestacions en protesta per l’empresonament dels consellers del govern de la Generalitat han tornat a afectar aquesta tarda la circulació a diferents punts de la xarxa de carreteres catalanes.

Poc abans de dos quarts de set de la tarda les vies afectades eren la C-25 a Vic per una marxa lenta en sentit nord entre els quilòmetres 178 i 180 on se circula amb retencions; la C-17 també a Vic per una altra marxa lenta en els dos sentits de la marxa del quilòmetre 52 al 67, amb congestió de vehicles; marxes lentes a la C-16 a Navàs i talls de carretera a Berga, que també provoquen cues. Des d’un quart de vuit del vespre una altra protesta ha provocat circulació amb congestió a la C-14 a Oliana, entre els quilòmetres 140 i 142. La circulació en aquest punt s’ha restablert poc després d’un quart de nou de la nit.

La N-II s’ha tallat des de poc després de dos quarts de tres del migdia al Masnou per una altra mobilització; l’N-240 a Montblanc en els dos sentits per una manifestació i la mateixa via ha patit un tall a Marçà per una altra manifestació. L-N-II també ha estat tallada a l’altura de Premià de Mar des de dos quarts de quatre i fins poc després de tres quarts de sis, quan s’ha pogut reobrir el trànsit en aquest punt.

La N-II està tallada a Montgat, entre els quilòmetres 630 i 630,5 des de pocs minuts abans de les vuit del vespre per una altra mobilització.

D’altra banda, una manifestació ha obligat a tallar les vies del tren a l’estació de Reus poc després de les sis de la tarda, segons ha indicat Renfe. Unes 200 persones s’han concentrat a les vies.

Aquesta tarda s’ha produït una altre tall de vies a l’estació de tren de Girona. L’acció ha durat més d’un hora, entre un quart de quatre i un quart i mig de cinc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

Sánchez revela avui la decisió després d’una onada de suport

Barcelona
política

Zero girs de guió per consolidar el vot convençut

barcelona
opinió

Comunes contra el casino

Clara Ponsatí
Candidata d’Alhora

“Els partits independentistes s’han entregat a Espanya”

Barcelona

El nou Trueta, el gran repte

Girona

Pistes independents: la clau

Barcelona
Estat espanyol

Unes cinc mil persones es manifesten en suport de Sánchez davant el Congrés

Barcelona
Itàlia

Meloni encapçalarà la llista del seu partit als comicis europeus

Barcelona
POLÍTICA

Vergés afirma que Illa “sempre serà la sucursal del PSOE”

blanes