Política

Setge al procés sobiranista

Nova onada de talls a les carreteres i vies de tren aquesta tarda

Les manifestacions i marxes lentes en protesta per l’empresonament del govern han afectat la C-25, C-17, C-16, C-14, N-II, N-240 i N-420

Dues concentracions han ocupat les vies de tren a Girona i Reus

Diverses manifestacions en protesta per l’empresonament dels consellers del govern de la Generalitat han tornat a afectar aquesta tarda la circulació a diferents punts de la xarxa de carreteres catalanes.

Poc abans de dos quarts de set de la tarda les vies afectades eren la C-25 a Vic per una marxa lenta en sentit nord entre els quilòmetres 178 i 180 on se circula amb retencions; la C-17 també a Vic per una altra marxa lenta en els dos sentits de la marxa del quilòmetre 52 al 67, amb congestió de vehicles; marxes lentes a la C-16 a Navàs i talls de carretera a Berga, que també provoquen cues. Des d’un quart de vuit del vespre una altra protesta ha provocat circulació amb congestió a la C-14 a Oliana, entre els quilòmetres 140 i 142. La circulació en aquest punt s’ha restablert poc després d’un quart de nou de la nit.

La N-II s’ha tallat des de poc després de dos quarts de tres del migdia al Masnou per una altra mobilització; l’N-240 a Montblanc en els dos sentits per una manifestació i la mateixa via ha patit un tall a Marçà per una altra manifestació. L-N-II també ha estat tallada a l’altura de Premià de Mar des de dos quarts de quatre i fins poc després de tres quarts de sis, quan s’ha pogut reobrir el trànsit en aquest punt.

La N-II està tallada a Montgat, entre els quilòmetres 630 i 630,5 des de pocs minuts abans de les vuit del vespre per una altra mobilització.

D’altra banda, una manifestació ha obligat a tallar les vies del tren a l’estació de Reus poc després de les sis de la tarda, segons ha indicat Renfe. Unes 200 persones s’han concentrat a les vies.

Aquesta tarda s’ha produït una altre tall de vies a l’estació de tren de Girona. L’acció ha durat més d’un hora, entre un quart de quatre i un quart i mig de cinc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

Israel intensifica els seus atacs al sud i el nord de la Franja

barcelona
Estats Units

Els EUA neguen que s'estigui produint un “genocidi” a Gaza

barcelona
guerra a gaza

Un treballador de l’ONU mor a Gaza per l’impacte d’un projectil atribuït a Israel

barcelona
TEDH

L’eslovè Marko Bosnjak, elegit nou president del TEDH

barcelona
tribunals

Citen a declarar Rovira i els investigats per Tsunami per videoconferència

barcelona
guerra a europa

Ucraïna relleva el cap militar de la regió de Khàrkiv

barcelona
estats units

A Trump el preocupava un escàndol sexual, segons el seu exadvocat

barcelona
guerra a europa

Rússia pressiona Khàrkiv i avança al nord de la regió ucraïnesa

barcelona
política

Ponsatí deixa la primera línia política

barcelona