Política

Fontanillas, investit alcalde de Regencós

El PDeCAT recupera la vara al poble, com preveia el pacte amb ERC al 2015

El veterà Josep Fontanillas torna a ser, des d’ahir al vespre, alcalde de Regencós, després d’un ple extraordinari en què va ser investit amb els seus dos vots de CiU (PDeCAT), els tresdels edils d’ERC i les abstencions dels dos membres de Millorem Regencós (MR), a l’oposició. D’aquesta manera culmina la cessió pactada de l’alcaldia en el quart i darrer any de mandat, que van acordar ERC i CiU el 2015.

Fontanillas, que ja ha estat alcalde de manera discontínua en els tres darrers mandats, va prometre el càrrec per imperatiu legal i va apostar per la transparència, les noves tecnologies i una gestió rigorosa i sòbria. Va agrair la feina de la fins fa uns dies alcaldessa, la republicana Pilar Pagès, i va desitjar que “la col·laboració i l’entesa” tinguin continuïtat. També va allargar la mà als dos edils de MR. El portaveu de la formació d’esquerres, Marc Vidal, li va deixar la porta entreoberta, però “des de l’oposició, i fent d’oposició”.

El nou alcalde va garantir “suport a les iniciatives nacionals”, va recordar els presos i exiliats polítics i va anunciar, entre les prioritats, desencallar amb l’ACA la neteja de rieres i fer millores viàries al carrer del Nord, amb un reforç de l’enllumenat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia