Política

El PP recorda a Roldán el seu passat a la Via Catalana

El president del PP català, Alejandro Fernández, no va deixar ahir passar l’oportunitat de carregar contra la portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, recordant-li, a través d’una piulada a Twitter, la seva participació a la Via Catalana l’any 2013. Fernández va respondre així a les declaracions que va fer Roldán en una entrevista a l’ACN en què assegurava que “Cs és la casa gran del constitucionalisme a Catalunya”.

En un intent d’inflar el pit contra l’independentisme, Roldán assegurava en l’entrevista que en els últims 30 anys tant el PSC com el PPC han “mirat cap a una altra banda” i han fet “concessions” al nacionalisme català. Després d’assegurar que el PP “rectificarà” els “errors” que hagi comès a Catalunya, Fernández va retreure a Roldán que es vulgui apropiar en solitari del que significa el constitucionalisme. “Reclames el teu dret a rectificar. Només tu el tens?”, va preguntar Fernández a Roldán, després de recordar-li “alguns errors, cadeneta inclosa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia