Política

Rodríguez diu que la Bilateral permetrà “recuperar el temps perdut” i avançar en temes “que importen a la ciutadania”

La ministra de Política Territorial avança que s’hi parlarà de beques, Rodalies, i l’ús de la llengua

La portaveu del govern espanyol i ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, ha afirmat aquest dimarts que la reunió de la comissió Bilateral que tindrà lloc el 2 d’agost a la tarda ha de permetre recuperar “el temps perdut” i abordar qüestions “que importen a la ciutadania”. La ministra ha apuntat que el seu executiu i la Generalitat ja han treballat i tenen avançats acords sobre beques, educació, infraestructures, Rodalies, un projecte audiovisual i l’ús de la llengua. Són qüestions que ja estan “treballades i avançades”, i “crec que és molt important de cara a la ciutadania que està esperant un context diferent”.

Rodríguez ha insistit en la línia de les seves declaracions de la setmana passada i ha apuntat que a Catalunya hi ha “un esgotament social” respecte a la “crispació i el conflicte” que han protagonitzat durant “una dècada” una agenda política marcada per la independència.

La ciutadania, ha reiterat, està “desitjosa” que s’assoleixin acords i que “atenguem les coses concretes”, en la línia del que reclama el govern espanyol, que vol “diàleg i acord”. “Avançarem en les qüestions que importen la ciutadania”, ha dit, i “hi ha sensacions positives i hem de recuperar temps perdut per tirar endavant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia