Política

Expulsat del govern de Ripoll per piulades al Twitter

L’equip de govern acusa Joaquim Colomer d’estar al darrere d’un compte crític amb Junts

L’acusat és el president del Consell Comarcal del Ripollès

L’equip de govern de Junts i els responsables comarcals del partit acusen el fins ara quart tinent d’alcalde i cap de les àrees de Serveis al Territori, Sostenibilitat i Empresa i president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer, d’estar al darrere com a mínim d’un compte de Twitter des del qual s’ha criticat l’alcalde. El regidor ha estat destituït i, a partir d’ara, serà un edil no adscrit i també se li ha demanat que renunciï a la presidència de l’ens comarcal.

El compte de Twitter Cabró de Raça Ripollesa està vinculat al número de telèfon mòbil municipal que tenia el regidor i que ara ja se li ha retirat. Des d’aquest compte s’havia atacat també el president de Junts al Ripollès i exalcalde de Campdevànol, Joan Manso, i també s’han criticat accions del govern de Ripoll amb dades que només poden conèixer si es té informació de tràmits municipals.

Per altra banda, els responsables ripollesos de Junts per Catalunya remarquen que fa setmanes que es qüestionen la idoneïtat, des de diversos comptes de les xarxes socials, de la candidata de Junts a l’alcaldia de Ripoll, Manoli Vega, i també la dels nous membres de la seva llista.

Junts desvincula la denúncia d’aquests fets de l’anunci que Joaquim Colomé encapçalarà una llista independent a les municipals i asseguren que estudien interposar una denúncia o demanda per difamació pública.

Manoli Vega i Josep Isern assumiran les funcions que fins ara tenia Joaquim Colomer.

El regidor ho nega tot

Joaquim Colomer ha negat que estigui al darrere del compte Cabró de Raça Ripollesa i ha explicat que va ser creat l’any 2018 a final de l’últim mandat municipal. “No me l’atribueixo i no en soc partícip”, ha indicat. A més, ha dit que, qualsevol persona, pot crear un compte amb el número de telèfon que l’Ajuntament li va assignar a ell. Colomer ha detallat que, després d’estudiar l’activitat d’aquest compte, ha vist que l’última publicació és del mes de juliol de l’any passat i que, des d’aleshores, hi ha una fase d’estacament. Tot i que els responsables de Junts han desvinculat l’expulsió de Colomer del fet que es presenti com al número u d’una llista independent, ell mateix ha remarcat que és molt casual que la polèmica hagi esclatat just el dia en què un diari comarcal ha fet pública la seva candidatura. Finalment, Colomer hi ha afegit que el compte de Twitter objecte de la polèmica reparteix crítiques a partits i entitats de tots els colors polítics. Colomer ha dit que no pensa dimitir de la presidència del Consell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.