Política

POlítica

Dilmé repeteix com a candidat de Tots x l’Empordà a la Bisbal

El candidat anuncia una campanya en positiu que faci entendre a la ciutadania que el canvi a millor a la Bisbal és possible

Anuncia una candidatura continuïsta amb 3 o 4 incorporacions “rellevants”

L’equip de Tots x la Bisbal va escollir aquest dimarts, per unanimitat, Xavier Dilmé com alcaldable a les properes eleccions municipals. Dilmé repetirà com a candidat d’aquest grup creat a finals de 2018 amb un doble objectiu: per una banda, consolidar TxLB com a opció política a la ciutat i, per l’altra, obtenir prou força per poder formar part del canvi en l’estil de governar que necessita la Bisbal després del maig.

L’alcaldable de TxLB va agrair als membres de l’equip (associats) les intervencions de suport i la confiança demostrada, “en uns moments en què sovint es prefereix la novetat -encara que sigui buida de contingut- a l’experiència”. Segons va dir Dilmé, “fa quatre anys vam iniciar un camí amb molta gent nova, persones que no havien estat mai en política però que tenien clar quina Bisbal volien. Ells em van fer decidir en aquell moment a seguir en la política municipal quan el més fàcil era anar-me’n a casa i a acompanyar-los en aquest camí”.

En aquest sentit, va anunciar la seva voluntat de presentar “una candidatura continuista amb 3-4 incorporacions rellevants. Aquest equip ha treballat bé i quan s’aconsegueix trobar un equip així, s’ha de mantenir”.

Xavier Dilmé i Vert té 54 anys, és tècnic en Consum i actualment és el vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Empordà i conseller de Promoció Econòmica i Turisme. Ha estat regidor de l’Ajuntament de la Bisbal en diverses etapes sempre en candidatures de CiU i, en desaparèixer la coalició, ho és des de 2019 com a cap de llista de TxLB. Bon coneixedor del funcionament de l’Administració, ha estat diputat al Parlament de Catalunya entre 2006 i 2015 i vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà (1991-99). També és en aquests moments el coordinador de la coalició de candidatures independents Tots x l’Empordà, de la qual Tots x la Bisbal n’és cofundadora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Dolors Feliu no tornarà a presentar-se a les eleccions de l’ANC

barcelona

L’hegemonia del PNB trontolla

Barcelona
Orient Mitjà

Israel respondrà a l’Iran tot i la crida a la contenció dels EUA

Beirut
Gorka Knörr
Polític basc

“Seria un greu error reeditar el pacte de govern PNB-PSE”

Barcelona
Índia

La democràcia més gran, en perill

Tòquio
Carles Ibáñez
Cap de l’oposició de l’Ajuntament de les Preses (+ Aprop les Preses)

“Les coses han de ser clares, en la variant, i arribar al consens”

Les Preses

El Consell Comarcal el Baix Empordà condemna els fets de Bellcaire

la bisbal d’empordà
guerra a gaza

Israel prepara l’evacuació de Rafah per començar la invasió

barcelona
POLÍTICA

Suport a Campmajó i al ‘segon exili’ de Tsunami, a Girona

GIRONA