Política

Veray demana el vot per una Girona “més neta, segura, accessible, pròspera i lliure d’okupacions il·legals ”

El candidat popular a l’Alcaldia de Girona, Jaume Veray ha fet campanya aquest matí a diferents barris de la ciutat acompanyat d’altres membres de la candidatura. Segons un comunicat, Veray ha continuat explicant les seves propostes per “poder dur a terme entre tots la transformació que Girona necessita”, ha explicat que “treballarem intensament per construir una millor Girona, més neta, segura, accessible, pròspera i lliure d’okupacions il·legals”, i ha demanat a tots els gironins “que comparteixin amb nosaltres aquesta nova Girona” que el pròxim diumenge “ens donin la seva confiança, i votin la candidatura del Partit Popular”. “Si diumenge tots els gironins que compartim aquesta nova Girona concentrem el vot en la candidatura del PP, l’única que pot aconseguir representació a l’ajuntament i garantir el canvi, tindrem més força i podrem apartar del govern aquells qui en lloc de preocupar-se pel benestar dels gironins utilitzen l’ajuntament únicament per liderar lluites partidistes i ideològiques”, ha dit Veray. Per Veray, el PP és l’únic que pot garantir el canvi que la ciutat necessita: “ Un canvi de polítiques i de gestió, un canvi que representi que Girona i els gironins són el més important de l’acció política, i per tant allunyat del partidisme que ha caracteritzat els últims anys el govern municipal de Girona”.

Finalment, el cap de llista popular ha dit “diumenge els gironins tenen a les seves mans tornar a posar Girona en el camí del creixement, de l’entesa i de les polítiques serioses i centrades en ells donant el seu vot i confiant en el Partit Popular”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia