Política

amnistia

ERC titlla d’ “estètics” els canvis en la llei i diu que el terrorisme queda “absolutament igual”

Rovira destaca que “ha de ser una llei de tothom i que tothom hi hagi posat el seu granet de sorra”

Remarca que el “repte” és aplicar-la: “És allà on ens jugarem el físic”

ERC assegura que els canvis en la llei d’amnistia són “molt estètics” i apunta que el terrorisme “queda absolutament igual” respecte a l’anterior redactat. “La llei era robusta i cobria a tothom i ara també ho és. Canvia la redacció, però no l’efecte”, ha insistit la secretària general d’ERC, Marta Rovira , en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què ha destacat el fet que Junts també hi hagi participat perquè “ha de ser una llei de tothom i que tothom hi hagi posat el seu granet de sorra”. Rovira ha afirmat que després del pacte sobre l’amnistia avui és un dia “feliç”, una “victòria política brutal”, i que el “repte” és aplicar la llei. “És allà on ens jugarem el físic”, ha recordat.

De fet, Rovira s’ha mostrat prudent sobre el seu retorn perquè considera que caldrà esperar a veure com responen els jutges i “qui aplica i qui no aplica la llei”.

“Jo vaig començar imputada per rebel·lió, després sedició i ara terrorisme. Estan fent política des del tribunal i nosaltres hem de fer política i donant cops de sorpresa”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia