Política

amnistia

Feijóo hi veu la moneda de canvi de l’investidura i Bolaños un “referent mundial”

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha carregat ja contra l’acord d’amnistia subscrit entre el PSOE, Junts i ERC. “No podem permetre que un primer ministre aconsegueixi la investidura a canvi d’impunitat judicial” referint-se també al pacte d’investidura de la tardor passada. Feijóo considera que Pedro Sánchez està “cada dia més acorralat per la corrupció del “cas Koldo” i és més fàcil d’extorsionar”.

“Avui un govern d’un país europeu deixarà impunes delictes gravíssims que atempten el cor de la UE, inclosos delictes com el terrorisme, la malversació de fons públics i la declaració d’independència d’una part d’un estat membre”, ha subratllat Feijóo.

Per la seva banda, el ministre de Justícia, Félix Bolaños, considera que la llei “omple d’orgull” el seu govern i serà un “referent mundial i d’acord amb els estandards europeus” perquè “marca història”. Bolaños insisteix que l’acord amb Junts i ERC “servirà per avançar en una nova etapa de convivència i per no seguir “ancorats en el conflicte i en l’enfrontament”. Ha deixar entreveure que després d’aprovar l’amnistia, previsiblement en un plenari que podria celebrar-se el dia 14 de març, vindrà la negociació per al pressupost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia