López Aguilar avisa de la tendència dretana de la Comissió i el Consell Europeu

El cap de llista del PSOE a les eleccions europees, Juan Fernando López Aguilar, va subratllar ahir que la preservació del model social europeu necessita una majoria socialista a l'eurocambra que pugui canviar la tendència dretana de la Comissió i el Consell Europeu dels últims anys. López Aguilar va participar ahir a Tolosa de Llenguadoc en l'inici de la campanya de les eleccions europees del 7 de juny amb més d'una vintena llarga d'altres caps de llista de les candidatures socialistes o socialdemòcrates de la UE. El cap de llista del PSOE va assenyalar que els socialistes europeus proposen que «la protecció social sigui un valor irrenunciable i que no competim reduint els salaris dels treballadors, sinó innovant i garantint la protecció social».

En la mateixa trobada, la primera secretària dels socialistes francesos, Martine Aurby, va fer una crida a tots els socialistes europeus per lluitar plegats «per una Europa diferent» que no estigui dominada per la dreta més conservadora, representada pel president de la Comissió, José Manuel Durão Barroso i per Nicolas Sarkozy. El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, va ser present a la trobada socialista de Tolosa, amb un missatge de suport que va enviar a traves d'un vídeo, igual que ho van fer altres líders europeus com el laborista britànic Gordon Brown i el portuguès José Sócrates.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.