Política

política

Benaiges, nou líder del PSC a la Diputació

L'alcalde de Cambrils, que relleva Guasch, convida Poblet a triar càrrec

L'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, serà el nou portaveu del PSC a la Diputació de Tarragona, on és a l'oposició, en els sis mesos que resten de mandat. Benaiges prendrà el relleu del tinent d'alcalde del Montmell, l'històric Josep Guasch, que es retira per dedicar-se a l'empresa privada, tot i que continuarà vinculat al partit. Benaiges va aprofitar ahir la seva presentació per criticar que “la voluntat d'entesa que hi havia hagut en els últims mandats s'ha trencat en aquest, ja que CiU ha pactat amb el PP”. “Ara la Diputació es gestiona sense necessitat de decisions polítiques, és molt tecnòcrata i no afronta els objectius proposats a principi de mandat”, va carregar. Tot i això, va reiterar l'oferiment de “no fer una feina d'oposició frontal, i a col·laborar sempre, tot i que perquè això sigui efectiu ho han de permetre”. El nou portaveu va lamentar que “la majoria de municipis no ha notat cap canvi en la gestió”, i va demanar la definició de plans en equipaments, infraestructures o serveis de l'ens, a més d'una reorientació dels recursos, perquè “hi ha aspectes de protocol i publicitat que són prescindibles”.

Benaiges també va demanar al president i nou diputat de CiU, Josep Poblet, que defineixi el seu futur: “Un ha de decidir a la vida, si vol fer de tot les coses no es fan bé del tot, i més aquesta, que necessita que hi dediqui el màxim temps possible”. “Si el nou govern li dóna un càrrec de responsabilitat hauria de deixar la Diputació”, va aconsellar al també alcalde de Vila-seca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat francès

Estudiants propalestins bloquegen el centre universitari Sciences Po de París

barcelona
guerra a europa

Els aliats anuncien l’enviament a Ucraïna de míssils i artilleria

barcelona
escòcia

La crisi al govern escocès deixa en l'aire el futur del primer ministre

barcelona
Carib

Pren possessió el Consell Presidencial de Transició d'Haití

Barcelona
guerra a gaza

Israel es prepara per envair Rafah

barcelona
Portugal

L'auge de la ultradreta marca el 50 aniversari de la Revolució dels Clavells

Barcelona
política

Aragonès “celebra” que Puigdemont posi “ara” en valor una taula entre governs

barcelona

Entitats ecologistes insten el PSC, ERC i Junts a renunciar als macroprojectes turístics

barcelona
política

Barcelona donarà suport a la creació d’un estat palestí

barcelona