Política

L'alcaldessa i el cap de l'oposició fan llista junts a Planoles

Eva Salmerón i Roger Peñarroya impulsen una agrupació d'electors

L'actual alcaldessa de Planoles per CiU, Eva Salmerón, finalment s'ho ha repensat i no deixarà la política municipal. Ha decidit encapçalar l'agrupació d'electors Gent per Planoles, amb l'actual cap de l'oposició dels Independents per Planoles-AM, Roger Peñarroya, de número dos. Com que es tracta, doncs, d'una agrupació d'electors, els regidors que obtinguin als comicis no computaran per cap formació política.

Salmerón i Peñarroya expliquen que han decidit presentar una candidatura amb aquest format per agrupar totes les sensibilitats polítiques dels components amb l'única a idea de treballar conjuntament per Planoles. “Som un grup de persones amb moltes ganes de treballar, il·lusió i compromís per tirar endavant el poble. Així doncs, hem decidit ajuntar esforços unint gent diversa, alguns amb experiència a l'Ajuntament durant el darrer mandat, però també gent nova amb moltes ganes de participar-hi”, diuen.

Eva Salmerón va accedir a l'alcaldia arran de la dimissió de Josep Fernàndez Cid per les acusacions d'haver comès suposades irregularitats comptables en la gestió a l'Ajuntament. Aquestes irregularitats denunciades pel Consell del Ripollès el van portar a passar una setmana a la presó de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.