Política

PIUS CANAL

CANDIDAT DE CIU A L'ALCALDIA DE GRANOLLERS

“Els grans projectes no s'han complert”

Paraula · El candidat de CiU a Granollers, Pius Canal, és la segona vegada que es presenta. Considera que la majoria absoluta socialista no ha fet avançar la ciutat i que no es gestionen bé els recursos

Quin és el balanç dels últims quatre anys?

Quan es van presentar les conclusions del pla d'actuació municipal nosaltres vam protestar una mica perquè dels grans projectes que hi havia per Granollers no se n'ha complert cap. Per exemple, el tema del cobriment de la via de la Renfe. Jo quan era petit ja ho sentia a dir. Ara diuen que han tingut una reunió cabdal, no n'hem sentit res més. Ni en sentirem res més. S'havia promès un barri nou. Tampoc s'ha fet. Hi havia unes grans promeses i no s'han complert. Només s'han fet les coses de paper i llapis: ordenances, pla estratègic. Això és el més fàcil. Granollers no ha avançat. També és cert que s'han fet coses bé, com la pacificació dels carrers, una proposta que nosaltres també portàvem al programa.

Què proposa CiU?

Proposem gestionar millor. Considerem que hi ha hagut una mala gestió econòmica, urbanística i fins i tot de benestar social. Creiem que s'ha de governar d'una altra manera. S'ha de millorar la gestió. A l'Ajuntament hi ha poca transparència, massa gent, molts càrrecs de confiança.

Què s'hauria de millorar?

Hi ha d'haver una idea de col·lectiu, que estigui al capdavant de la ciutat. Perquè l'alcalde actual sembla que estigui defensant un projecte personal. Sembla que cada obra que fa hi hagi d'haver el seu segell personal. Això és un error, s'ha de tenir un concepte més col·lectiu. Després de quatre anys t'adones que es divideixen els ciutadans entre bons i dolents. Granollers no ha de créixer més. Nosaltres apostem per una ciutat més còmoda, posant ascensors als edificis que no en tenen. Apostem per les coses que no es veuen, com ara arreglar el clavegueram i crear més places d'aparcament.

S'han sentit menystinguts?

Hem viscut una majoria absoluta que ens ha escombrat. L'alcalde diu que sempre compta amb les mirades de la gent, però mai compta amb les propostes de l'oposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Guerra a Europa

Tres morts en un atac rus a Khàrkiv

Barcelona
POLÍTICA

Marc Lamuà, reelegit primer secretari dels socialistes de les comarques gironines

ROSES
Estat espanyol

L’arquebisbe de Burgos excomunica les deu monges cismàtiques

Barcelona
Iran

El Tribunal Suprem iranià anul·la la pena de mort al raper Tomaj Salehi

Barcelona
política

París estrena la seva renovada Plaça de Catalunya

barcelona
Guerra a Gaza

Nous atacs israelians deixen més d’un centenar de morts en poques hores

Barcelona
País Basc

Pradales jura el càrrec i ja és el sisè lehendakari des de l’Estatut de Gernika

Barcelona
Guerra a Europa

Ucraïna denuncia un nou atac massiu rus contra la infraestructura energètica

Barcelona
política

ERC reclama al PSC que concreti la seva proposta de finançament

barcelona