Política

SANTA PERPÈTUA DE MOGODA

CiU denuncia l'enviament de cartes contra Mestres

Convergència i Unió de Santa Perpètua de Mogoda ha denunciat a la policial local del municipi l'enviament de cartes a diversos domicilis particulars amb missatges contra el seu candidat a l'alcaldia, Joan Mestres. En concret, es convida els ciutadans que reben el correu a unir-se a una plataforma contra el cap de llista de CiU i actual segon tinent d'alcalde de la localitat.

En l'opinió de Mestres, “el més preocupant és la utilització, per escrit i amb publicitat, i sense consentiment, de les dades personals de les empreses i particulars a les quals ha arribat la convocatòria”. Tot i això, tampoc no descarta que s'hagin comès delictes d'injúries i d'incompliment de la llei electoral. Fa uns dies, de fet, CiU ja va denunciar la difusió d'adhesius pejoratius amb la seva imatge. “Això, encara que brut, forma part del joc polític, i per això ens vam limitar a tramitar la denúncia. El que no pot ser, però, és que es molesti la gent a través de cartes que contenen noms concrets i adreces determinades, perquè la llei de protecció de dades és prou clara”, hi afegeix Mestres. Els Mossos d'Esquadra seran els encarregats d'investigar l'enviament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.