Política

Carmen Porter

Candidata del PP a l'alcaldia de Villar

“S'ha de fer de Villar una vila còmoda i habitable”

L'atur, el Pla General d'Urbanisme i el manteniment del conjunt de les infraestructures del poble, preocupen la candidata a l'alcaldia de Villar

És la primera vegada que encapçala la llista del PP a l'alcaldia de Villar i en aquesta ocasió ho fa amb “il·lusió renovada” per tal de “millorar la qualitat de vida de la vila i completar els serveis que hi falten”.

Com és que ha decidit presentar-se una altra vegada?

Encapçalar la llista del PP és el reflex de la manera d'entendre que tinc del que suposa el servei públic. S'ha de generar riquesa en el municipi a fi d'aconseguir la resta dels objectius que tinc marcats.

Troba que l'actual legislatura és millorable?

Cal dir que sí perquè, si no hi ha esperit de superació, no té sentit concórrer a les eleccions. Pense que el projecte que represente aporta un gran futur per a Villar.

Què és el que proposa el seu partit per al poble?

Pense sincerament que cal tancar capítols en moltes matèries que s'han allargat massa durant alguna legislatura. Cal concloure el PGOU i l'eixample de la carretera de les Ventes. Cal acabar amb el projecte de la nova escola de primària i millorar la nostra oferta cultural, formativa, sanitària i assistencial. Però per damunt de tot cal projectar un poble que, sense renunciar a generar treball per a tots els veïns, siga capaç d'oferir una visió que es tracta d'una vila sostenible, còmoda i habitable. L'atur és la principal nafra de la societat actual, no podem ignorar que el suport a les empreses existents i les facilitats per a la implantació de noves, són l'únic mecanisme de subsistència per als nostres pobles. Correm el risc de tenir unes excel·lents instal·lacions esportives i unes magnífiques escoles, però cada vegada estaran més buits perquè no tenim treball amb el qual retenir els nostre veïns.

Espera superar els resultats obtinguts en l'anterior legislatura?

Al PP tenim clar que hem d'aconseguir la majoria absoluta si és que volem governar-hi. Així les coses, esperem millorar els resultats de les anteriors eleccions i és amb aquest ànim que ens presentem davant les urnes.

Si ha de sumar vots per poder governar, amb quina formació política es trobarà més còmoda?

Al Villar, precisament, ja hi han hagut coalicions ben dispars en altres legislatures i és per això que, ara no es tracta de saber amb qui estaríem disposats nosaltres a governar, sinó de saber si hi haurà alguna formació política de les que es presenten que estarà disposada a parlar amb nosaltres en cas de no aconseguir la majoria absoluta.

Alguna vegada s'apanyarà el camí que fa de pont entre Villar i Les Alcubles?

He d'anunciar ací, el compromís de la consellera Maritina Hernández a realitzar l'asfaltat del camí d'Alcubles en el termini més breu possible. Això ho sé després de la reunió mantinguda el passat mes d'abril entre l'alcalde d'Andilla, el candidat popular d'Alcubles i jo mateixa, per interessar-nos per aquesta circumstància.

Opina que s'han fet inversions innecessàries al Villar?

Bo, més que innecessàries, jo diria que se n'han fet d'inadequades. Tenir unes bones instal·lacions esportives redunda en benefici de la salut del poble i és per això que no puc dir que és una inversió destarifada. Tot i això, donada la conjuntura general en què ens trobem, amb una important baixada dels ingressos de l'Ajuntament, haguera estat més desitjable que s'haguera aplicat aquests fons al manteniment del poble o per poder acabar la urbanització del polígon La Loma, actuacions per a les quals ara no tenim pressupost. No puc deixar de costat la compra del xalet de la partida del Barranquillo, que continua sense servir per a res i sense cap perspectiva, perquè no podem ni començar la urbanització corresponent. Tot i que puc ferir alguna sensibilitat, he de dir que aquesta inversió ha estat la més innecessària de totes perquè una residència de majors no es fa a un poble per la compra de sòl. Cal una inversió més important i la suma de voluntats i la recerca de suports. No es poden encetar empreses que ajuntaments com el nostre no poden escometre, i menys encara, si es fa des d'una perspectiva partidària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
POLÍTICA

Esquerra aposta per un model turístic de qualitat

LLORET DE MAR
POLÍTICA

El PSC vol posar en marxa la T-Mobilitat a la demarcació

SANTA CRISTINA D’ARO
regne unit

Khan és reelegit alcalde de Londres en la victòria laborista en els comicis locals

barcelona
ARGELERS de la marenda

El cap de llista de Junts per Girona apel·la als indecisos

ARGELERS
GIRONA

La CUP insta a reprendre el procés d’independència

GIRONA
política

La CUP vol trencar amb la “falsa normalitat” d’ERC, Junts i el PSC

girona
guerra a gaza

Avancen les negociacions per a un principi d’acord sobre un alto-el-foc

barcelona
alemanya

Ferit greu un candidat de l’SPD a les europees quan enganxava cartells

barcelona
política

El PSC calma ara la campanya amb la llei de barris i la memòria històrica de Sánchez

barcelona