Política

PP vol ser “la clau del canvi històric” a Girona

Sánchez-Camacho anima Veray a posar fi a 32 anys de poder socialista a la ciutat

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, va fer una crida a la mobilització diumenge convençuda que la candidatura que encapçala Concepció Veray tindrà “la clau del canvi històric” a Girona. En l'acte de final de campanya que els popular van fer a l'hotel AC Bellavista de Girona i davant d'unes dues-centes persones, Camacho va encoratjar Veray a acomplir diumenge la missió “de posar fi al poder dels socialistes durant 32 anys”. En aquesta línia, la presidenta del PP garanteix que la participació en el pròxim govern “farà que la política se centri en allò que importa a les persones promovent la creació de llocs de treball, baixant impostos i donant més serveis”.

Al seu torn, Concepció Veray va defensar que el programa del PP i l'entrada al govern de la ciutat “és l'única garantia de canvi real”. L'alcaldable va subratllar que els últims anys de govern evidencien que a la ciutat “no li convé la reedició del govern tripartit i encara menys un pacte entre CiU i ERC que estaria més pendent de la independència de Catalunya que de la ciutat”. Entre les prioritats, Veray va insistir que cal reforçar el sector turístic com a punta de llança “per sortir de la crisi”, a més de recordar el fet que Girona sigui “la ciutat amb la taxa d'escombraries més alta de l'Estat” i la promesa de revertir aquesta situació baixant impostos.

Veray va desacreditar Pia Bosch (PSC) i Carles Puigdemont (CiU) per haver validat l'opció d'endeutar més l'Ajuntament. Va acusar l'alcaldable socialista de fer “una carta als Reis” amb promeses per als pròxims quatre anys i va criticar que Puigdemont també vegi de bon ull “endeutar una mica més el consistori”.

L'acte final de campanya el va obrir el president del PP gironí, Enric Millo, que va destacar la renovació del 90% dels caps de llista dels 67 pobles i ciutats on han presentat candidatura. Millo es va mostrar convençut “d'assolir l'objectiu de créixer un 40% o fins i tot superar-lo”. A més, va defensar que el PP “és l'únic que defensa ideals i valors com per exemple la família, l'esforç pel treball i el dret a la vida que l'esquerra va arraconant”. En l'acte, els assistents lluïen unes banderes mig catalanes mig espanyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Sánchez vol un nou finançament autonòmic amb un model “singular” per a Catalunya

barcelona
guerra a gaza

Israel anuncia una “pausa tàctica” diària al sud de la Franja per permetre l’entrada d’ajuda

barcelona
europa

Intercanvi de presoners entre Suècia i l’Iran

barcelona
iran

París, Londres i Berlín denuncien que Teheran intensifica el seu programa nuclear

barcelona
europa

Milers de persones surten als carrers contra l’extrema dreta a l’Estat francès

barcelona
guerra a gaza

Vuit soldats israelians moren en una explosió a Rafah

barcelona
Religió

La diòcesi de Terrassa celebra el vintè aniversari

Barcelona
unió europa

La UE iniciarà negociacions d’adhesió amb Ucraïna i Moldàvia

barcelona
POLÍTICA

Relleu a l’alcaldia de Torredembarra que passa a mans del PSC

Torredembarra