Política

Compromís per Picassent denuncia la ineficàcia de la campanya nadalenca

La coalició ecovalencianista diu que hauria de promocionar el comerç local i la deng'uany no ha comptat amb els botiguers

Compromís per Picassent ha denunciat la ineficàcia i desídia que l'actual equip de govern de l'Ajuntament de Picassent del PSOE té cap a les polítiques de suport i potenciació del xicotet i mitjà comerç local de Picassent.

Segons l'organització valencianista les polítiques d'impuls del comerç local han de ser un dels eixos vertebrals per a la dinamització de l'economia i l'ocupació a la població, però per al govern del PSOE a Picassent, suposen una oportunitat més per a fer-se promoció i publicitat política.

Aquesta situació s'ha vist agreujada en l'actual campanya de promoció del comerç per a Nadal. L'Ajuntament de Picassent ha llançat una campanya simple i anodina sense comptar en cap moment amb l'Associació de Comerciants i Serveis de Picassent els quals ja havien preparat una altra campanya paral·lela sense el suport de l'Ajuntament.

Des de la coalició s'insisteix en el fet d'apostar pel comerç local com a un dels motors econòmics i socials d'un poble.

Per altra part, també des de Compromís es demanda un augment en el diàleg amb els comerciants, ja que aquestos es senten ignorats pel Partit Socialista. No existeixen plans seriosos per impulsar la industria local al polígon, tampoc una programació estable i seriosa per a la formació del teixit comercial en temes d'imatge, marketing, comerç, tracte personal... Tot allò que es realitza es per motivació i impuls propi de l'Associació de Comerciants i Serveis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]