Política

L'exalcalde de Gandia (PP) declararà com a imputat en el “cas Púnica”

L'Audiència també ha citat l'actual diputat en les Corts Víctor Soler

Ambdós dirigents van prestar declaració el passat mes de juny

L'exalcalde de Gandia,Arturo Torró i l'actual diputat del PP en les Corts Valencianes Víctor Soler declararan com a imputats davant de l'Audiència Nacional pel cas Púnica, segons han informat fonts populars a Europa Press.

El PP de Gandia ha explicat en un comunicat que aquest dimarts han rebut dues telefonades des de l'Audiència perquè compareguen davant de la mateixa tant Víctor Soler com Arturo Torro, amb la finalitat de ratificar la declaració prestada pels dos davant d'agents judicials a principis del mes de juny.

Al mateix temps, el PP ha assegurat que aprofitarà aquesta compareixença per a nomenar procurador, per a personar-se en la causa i per a sol·licitar el sobreseïment del procés en contra de tots dos, ja que “no existix cap prova de qualsevol implicació en el cas Púnica”.

“Des del primer moment, novembre de 2014, hem estat col·laborant amb el magistrat Velasco, enviant-li documentació i posant-nos a la seua disposició per atot el que vulga requerir”, ha explicat la formació popular de Gandia, que ha afegit: “Mai hem tingut res que ocultar respecte a aquesta investigació i sempre hem actuat i actuarem amb llum i taquígrafs”.

Davant d'esta situació, el PP de Gandia ha contactat amb el PPCV i la seua presidenta, Isabel Bonig, li ha informat que “els Estatuts del partit només exigixen la dimissió de qualsevol càrrec públic quan s'hi haja dictat obertura de judici oral contra el mateix”.

Per la seua banda, el portaveu del grup municipal socialista i vicesecretari general del PSPV de Gandia, José Manuel Prieto, ha demanat la dimissió “immediata” d'Arturo Torró i Víctor Soler. Prieto ha assegurat en un comunicat que aquesta citació és “l'explicació a l'esperpent de la roda de premsa del PP d'aquest matí en la qual demanaven donar suport a una moció de censura”.

“La desesperació per ocultar totes les gestions fosques de l'anterior equip de govern han mogut l'última rebequeria de Torró”, ha manifestat l'edil socialista, qui ha afegit que “la més que possible implicació en la trama Púnica, que suposa el finançament il·legal del PP en Gandia, reafirma que els actuals regidors del PP no estan legitimats per a tornar a governar esta ciutat”.

“Si per una vegada en aquesta vida, Torró diguera la veritat i complira la seua paraula quan ha afirmat que dimitiria al minut un de la imputació, aquesta mateixa vesprada hauria de dimitir”, ha ressaltat Víctor Soler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

nacions unides

L’Aràbia Saudita presidirà l’òrgan de l’ONU sobre drets de les dones

barcelona
GIRONA

Dani Cornellà serà el cap de llista de la CUP a la demarcació

GIRONA
política

Ara Més se suma a la coalició d’ERC, Bildu i BNH per a les europees

barcelona
còrsega

L’Assemblea aprova el projecte de reforma per a l’autonomia

barcelona
POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid
Pròxim Orient

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona