Política

L'equip de govern de Paiporta denuncia pressions en la tria d'una plaça d'Informàtica

Ha iniciat una investigació i no es dubtarà a portar davant els tribunals la persona o agrupació que haja difós aquesta calumnia

L'equip de govern de l'Ajuntament de Paiporta ha denunciat pressions internes i externes en el procés de selecció d'una persona per al departament d'Informàtica. El govern remarca que el procés ha estat marcat en tot moment per la transparència i la informació clara i extensa, així com per la igualtat d'oportunitats per a totes i tots els aspirants a la plaça.

Per això, davant les greus acusacions que s'han vessat públicament sobre l'equip de Govern, amb l'enviament massiu de correus electrònics a mitjans de comunicació i treballadors i treballadores del propi ajuntament, es prendran decisions dràstiques davant tot aquell que intente embrutar un procés que ha estat net des del principi.

També es portarà a terme una investigació interna ja que, amb anterioritat a la publicació de les bases del procés, fa aproximadament un mes, ja es va enviar de forma massiva un correu electrònic per a intentar enterbolir el procés de selecció.

Així mateix, s'adverteix a la persona que ha calumniat l'Ajuntament de que no sols s'iniciaran processos en el sentit de preservar l'honor i la bona imatge del consistori, sinó en el del respecte a la Llei de Protecció de Dades, donada la gravetat i la fórmula utilitzada en les accions que ha decidit emprendre contra aquest Ajuntament.

D'aquesta manera, l'equip de Govern anuncia també que prendrà les mesures legals oportunes per a preservar el bon nom de l'Ajuntament de Paiporta, i no tolerarà falses acusacions i calúmnies greus, sense importar d'on arriben o en quin sentit intenten manipular els processos.

Des de la pressa de possessió del nou equip, tots els procediments de selecció de personal, de contractació amb empreses i particulars, d'acords i de convenis han estat marcats, segons un comunicat fet públic per l'alcaldia, pels principis de la més estricta transparència, la igualtat d'oportunitats, i el respecte a la legalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Salvador Illa
Candidat del PSC al 12-M

“Junts no és l’opció amb més afinitat per governar”

Barcelona
Eloi Badia
Cap de llista dels Comuns a la circumscripció de Girona a les eleccions catalanes

“Cal invertir en transport públic perquè sigui efectiu”

Girona
Política

La campanya arriba al pic amb crides als indecisos

Barcelona

Garantit el 2% a la cultura

Barcelona
POLÍTICA

Esquerra aposta per un model turístic de qualitat

LLORET DE MAR
POLÍTICA

El PSC vol posar en marxa la T-Mobilitat a la demarcació

SANTA CRISTINA D’ARO
regne unit

Khan és reelegit alcalde de Londres en la victòria laborista en els comicis locals

barcelona
ARGELERS de la marenda

El cap de llista de Junts per Girona apel·la als indecisos

ARGELERS
GIRONA

La CUP insta a reprendre el procés d’independència

GIRONA