Política

Pendents de la nit a el Punt Avui TV

Successió de tres debats per analitzar l'impacte dels resultats en el procés

Informació puntual i constant

El Punt Avui Televisió emet avui, des de tres quarts de vuit del vespre fins passada la mitjanit, un programa especial dedicat a les eleccions generals de l'estat espanyol.

El programa començarà amb un resum informatiu sobre el que ha estat la jornada electoral a càrrec de la periodista Antònia Castelló. A continuació hi haurà un especial Illa de Robinson, conduït per Eduard Berraondo.

Serà una successió de tres debats d'anàlisi política. La primera taula començarà a les 20 hores, quan tot just s'hauran conegut els primers sondejos a peu d'urna.

Diversos tertulians habituals del programa, com ara Manuel Cuyàs, Jordi Piquè, Emili Valdero, Miquel Sellarés, Joan Solé i Lluís Martínez exposaran el seu punt de vista sobre les conseqüències de les primeres dades.

Una segona taula, que començarà a les 21.15 hores, quan ja hi hagi una part considerable de vots escrutats, anirà a càrrec de representants de diversos partits polítics.

Finalment, se celebrarà un tercer debat, a partir de les 22.20 hores, que està previst allargar fins a la mitjanit, en la qual es farà una anàlisi més detallada de les tendències i de les conseqüències que puguin tenir a Espanya i en el procés sobiranista. Hi participaran Vicent Sanchis, Antoni Segura, Ferran Espada, Jordi Soriano i Anna Arqué.

Com que la gran protagonista de la nit serà la informació, hi haurà franges permanents que reflectiran els diferents resultats electorals per partits, localitats i territoris. Les dades s'actualitzaran constantment. Antònia Castelló també oferirà informació puntual i constant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia