Política

SOBIRANISME

PROCÉS CONSTITUENT

Puigdemont respon al TC: “Obeirem, i tant que sí. Obeirem al Parlament i bastirem un Estat lliure, modern i pròsper”

El president de la Generalitat respon amb dos tuits la suspensió de les conclusions de la comissió d'estudi del Procés Constituent

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha respost aquest dilluns des de Twitter a la decisió del Tribunal Constitucional (TC) de suspendre les conclusions del procés constituent català: “Obeirem, i tant que sí. Obeirem el Parlament, complirem el compromís amb els ciutadans i bastirem un Estat lliure, modern i pròsper”.

El TC ha decidit avui per unanimitat suspendre les conclusions aprovades la setmana passada pel Parlament, que obren la porta a una via unilateral cap a la independència, i ha donat 20 dies de termini a la presidenta de la cambra, Carme Forcadell, perquè l'informi de la seva actuació abans d'una possible acció contra ella.

Des del seu compte en Twitter, Puigdemont ha replicat : “Obeir un Parlament escollit pels ciutadans no és, per a un demòcrata, cap sacrifici. L'Estat espanyol, en canvi, ho converteix en una proesa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia