Política

ERC Girona reclama el pont Carme-Montilivi

El grup d’ERC a Girona exigeix al govern municipal, de JxCat, que prioritzi la construcció del pont per a vianants i bicicletes que uneixi els barris Vista Alegre-Carme i Montilivi. Tot i que la construcció del pont ja està prevista en el planejament urbanístic de la ciutat i l’Ajuntament és propietari dels terrenys on es construiria –al número 54 del carrer del Carme–, el projecte fa catorze anys que està aparcat.

Els republicans es queixen d’aquesta situació i demanen al govern que faci efectiu el decret d’alcaldia, elaborat fa un any, que encarregava un estudi sobre la seva viabilitat. El grup republicà, a més, lamenta la posició que el govern va adoptar en el darrer ple, en què el regidor de JxCat Lluís Martí va reconèixer que no és un projecte prioritari i no es farà de forma immediata. Martí va argumentar que hi ha altres projectes com aquest i es faran “allà on es pugui”.

ERC Girona creu que l’actual passera de ciment és insuficient i recorda les reivindicacions veïnals dels dos barris, els quals tenen massa lluny serveis bàsics com ara el CAP de Montilivi, l’escola Pericot, o espais naturals com la via verda del carrilet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia