Política

Vendrell “admet” que va muntar l’escenari a l’AP-7 del Tsunami

La Guàrdia Civil detalla converses de l’excap d’ERC i de Madí per a l’Audiència

La Guàrdia Civil sosté que l’exconseller d’ERC Xavier Vendrell era “un dels organitzadors del Tsunami Democràtic” i de les mobilitzacions que es van fer contra la sentència del Suprem als líders independentistes el 2019. L’afirmació s’inclou en un nou informe, sol·licitat pel titular del jutjat d’instrucció 1, Joaquín Aguirre, perquè es derivi tot el relacionat amb aquesta plataforma anònima i imputable a set investigats en el cas Volhov, cap al jutge de l’Audiencia Nacional Manuel García-Castellón, que ja investiga el Tsunami de manera secreta.

“Jo també em pensava que era impossible muntar un escenari al mig de l’autopista i el vam muntar”, és la frase inculpatòria que s’atribueix a Vendrell, i també l’acció al Camp Nou. Vendrell manté converses amb el també investigat i empresari Oriol Soler, el qual li assegura que “està a les seves ordres”. De Vendrell també es detalla que amb un altre interlocutor “és partidari de la taula de diàleg” amb el govern espanyol. I s’inculpa l’exlíder de CDC David Madí, del qual s’afirma que diu: “La setmana vinent posarem el país pels aires” per la sentència. A tots dos se’ls va posar un aparell d’àudio i de geolocalització als cotxes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia