Política

política

El jutge absol Bentanachs del delicte d’amenaces a Carrizosa

El titular del jutjat d’instrucció número 16 de Barcelona ha absolt l’activista Frederic Bentanachs del delicte lleu d’amenaces de què el va acusar el portaveu de Cs, Carlos Carrizosa. La fiscalia li demanava 450 euros de multa i el diputat, 540 euros. El magistrat Jaime Conejo, però, ha resolt que “la presumpció d’innocència de Bentanachs no ha resultat destruïda” en el judici i, per tant, l’ha absolt.

Carrizosa va denunciar-lo per una piulada a Twitter que, segons el polític, li va causar “temor i desassossec”. La piulada de Bentanachs deia: “La paciència té un límit @carrizosacarlos, no amenaceu perquè la contundència és nostra i la gent també. Lleialtat MHP @KRSL i @QuimTorraiPla cap pas enrere. Miquelets al combat.”

El magistrat exposa que Bentanachs és un jubilat força actiu a les xarxes socials en defensa de la independència de Catalunya. Hi afegeix que el delicte d’amenaces és de pressió a la víctima. En el cas de Bentanachs indica que va fer una única piulada i que quan se li va preguntar a què es referia quan deia “contundència”, va respondre: “A la contundència parlamentària guanyada pel poble català.” El jutge descarta que sigui delictiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia